Kies uw land :

Onze Verbintenissen

Onze verbintenis : U tevreden stellen !

Bij FOS, verbindt elke contactpersoon zich er toe om u in vertrouwen en met kwaliteit te helpen, concreet betekent dit :

U een optimale dienstverlening aan te bieden

            

 

U mag zich vergissen of zelfs van mening veranderen !

De dag na de levering beschikt u over een termijn van 30 dagen om producten om te ruilen waarvan u niet volledig tevreden bent.

(vraag naar de terugnamevoorwaarden bij uw gekende contactpersonen of raadpleeg ze op www.fos.com)

> De Teruggaves
> De Dienst Na Verkoop

 

 

Binnen de 24 uur leveren*

FOS verbindt er zich toe om elke bestelling geplaatst voor 13u op www.fos.com of voor 12u via fax of mail te leveren binnen de 24u*

(* voor elke bestelling ingevoerd voor 12u uitgezonderd drukwerk, meubilair, gepersonaliseerde producten of anders vermeld)

Gratis leveren

Fos verbindt zicht er toe om elke bestelling boven de € 35 excl. BTW gratis te leveren*

(* het betreft producten uit de algemene catalogus. Voor bestellingen van minder dan € 35 excl. btw wordt een leveringskost van € 6,90 excl. btw aangerekend)

Productbeschikbaarheid garanderen

Fos verbindt zich tot een minimale productbeschikbaarheid van 99%.

Het beste serviceniveau op de markt!

Om elke dag uw tevredenheid te kunnen garanderen beschikken wij over:

een geavanceerd logistiek netwerk :

 • een centraal stockeerplatform van 28 000 m²
 • verzending in pakketten met systematische verificatie door gewichtscontrole
 • een logistieke dienst die de klok rond werkt om u de volgende dag te kunnen leveren
 • 20 000 zendingen voorbereid per dag
 • 30 regionale platforms
 • 200 vrachtwagens en bestuurders in loondienst bij FOS

 

 

 

Onze leveringsvoorwaarden

 • levering binnen de 24 uur van elke bestelling die vóór 13 u. gevalideerd wordt via www.fos.com en alle bestellingen via fax of e-mail gevalideerd vóór 12 u.
 • een leveringspercentage binnen de 24 uur van 99.92%
 • waarvan 85% leveringen tijdens de voormiddag
 • service op maat : levering op de dagen dat het u past, rekening houdend met uw veiligheidsregels, indien nodig op een verdieping.

Onze acties voor duurzame ontwikkeling :

Wij kunnen u de volgende aanvullende logistieke oplossingen aanreiken:

 • optimalisatie van het beheer van uw documenten, communicatiedragers, POS-materiaal enz.
 • opslagruimte voor uw bedrijfseigen producten
 • outsourcing van het beheer van uw drukwerk en andere gepersonaliseerde producten
 • met deze optimalisaties helpen wij u schaalvoordelen te realiseren

 

 

 

Een bevoorrechte persoonlijke relatie is bepalend om een vertrouwensrelatie op te bouwen en u steeds met aangepaste raadgevingen bij te staan.

Zodoende heeft FIDUCIAL Office Solutions gekozen om u een "eigen team" ter beschikking te stellen dat u een kwaliteitsvolle relatie garandeert: 3 persoonlijke gesprekspartners zijn 100% toegewijd aan uw tevredenheid!

 • Uw Account executive staat u dagelijks bij met raad en daad en reikt de beste oplossingen aan voor uw kantoorbehoeften.
 • Uw commerciële assistente, verwerkt uw bestellingen in realtime en beantwoordt uw vragen. Ze is de permanente schakel tussen u en ons.
 • Uw chauffeur-bezorger levert elke dag uw bestellingen. Hij is aan u toegewezen en is dus perfect vertrouwd met uw leveringsvoorschriften.

 

 

U krijgt van ons de levering cadeau voor elke bestelling :

 • boven de € 35 excl. BTW aan kantoorbenodigdheden uit de Algemene catalogus
 • boven de € 250 excl. BTW voor meubilair besteld uit de meubilaircatalogus

Een forfaitaire kost van € 6,90 excl. BTW zal gefactureerd worden voor elke bestelling van minder dan € 35 excl. BTW aan kantoorbenodigdheden uit de Algemene catalogus. - Betreffende het meubilair wordt een transportkost van 50€ aangerekend voor een bestelling van minder dan 250€ excl. BTW, besteld uit de meubilaircatalogus.

 

 

 

Omdat we er voor kiezen u het leven te vereenvoudigen, en u tijd te laten winnen, hebben wij ons productaanbod aangepast aan elke mogelijk behoefte, onderverdeeld in verschillende gammaniveaus om zo te kunnen beantwoorden aan de verschillende gebruikscontexten. Dit aanbod stelt U in staat om makkelijk en snel een antwoord te vinden op uw behoeften.

Weten welk product past bij uw behoeften is geen eenvoudige zaak als deze producten niet tot uw core business behoren. Daarom kunt u op ons rekenen! Als Experts van de kantoorwereld, stellen wij onze expertise tot uw dienst om u te helpen de goede keuze te maken.

U vindt ons advies en onze aankoopgidsen terug, verspreid over de pagina's van onze catalogus. Ze stellen u in staat om makkelijk en snel de juiste keuze te maken.

Ontdek eveneens onze tips en laat u door ons leiden om altijd de goede keuze te maken!

 

Onze garantielabels


 

FOS behaalde in 2004 het Certificaat ISO 9001 versie 2000. Het certificaat versie 2008 werd succesvol vernieuwd door het certificeringorganisme Bureau Veritas in 2012.
De norm ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Het gaat om een geheel van verplichtingen die FIDUCIAL Office Solutions dient te volgen teneinde het vertrouwen en de tevredenheid van zijn klanten te waarborgen.

Wij organiseren regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken om ons een perfect beeld te vormen van de verwachtingen van de klant en op basis hiervan onze dienstverlening continu te verbeteren.

 

 

 

 

Onze Partner


 

FIDUCIAL Office Solutions is lid van Bosta (Belgian office and stationery trade association)
Bosta is de Belgische federatie van alle bedrijven werkzaam in de kantoor- en schoolartikelenbranche. De federatie behartigt de belangen van de leden door een platform te vormen voor uitwisseling van informatie, standaarden, statistieken en voor de promotie van de branche. Daarnaast is Bosta ook de spreekbuis voor de branche naar de overheid.
www.bosta.org

 

 

Wij zijn medeondertekenaar van het Globaal Pact voor de 10 waarden op vlak van de Rechten van de Mens, de Normen voor Arbeid, Milieu en de strijd tegen corruptie. Ons programma inzake duurzame ontwikkeling steunt op deze fundamentele principes die wij dagelijks toepassen in het kader van ons kwaliteitsbeleid. 

www.unglobalcompact.org