Kies uw land :

Facturatie

In elk stadium van het aankoopproces, ondersteunen wij u bij de dematerialisatie van processen : van het plaatsen van een internetbestelling tot de betaling ervan.

In het belang van de efficiëntie en onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu, gaan we nog verder in het nemen van initiatieven om papierloos te werken: ontdek in detail onze oplossingen voor elektronisch factureren en betalen. 

 

1/ Elektronische facturatie.

Wanneer u de keuze maakt voor elektronisch factureren:

- vermindert u de tijd en kosten van de afhandeling van inkomende facturen.

- wint u aan tijd en productiviteit (gedaan met wachten op de post, gedaan met het klasseren van uw facturen)

- verstevigt u de beveiliging van uw gegevens met de garantie dat uw factuur conform is met de geldende fiscale normen

- oriënteert u de taken van uw personeelsleden op zaken die meer toegevoegde waarde bieden aan uw onderneming

- verbetert u aanzienlijk het milieubewuste imago van uw onderneming door het gebruik van papier te verminderen en zodoende ook de impact op het milieu. Hoe meer u elektronisch te werk gaat, hoe beter de balans van uw CO²-uitstoot. 

 

Wij bieden 4 mogelijkheden van elektronische facturatie aan om zo goed mogelijk te kunnen

beantwoorden aan de behoeften en de organisatie van uw bedrijf:

URL-link: het versturen van een e-mail met een URL-koppeling naar uw factuur waarop u zelf uw factuur download (link geldig gedurende 8 dagen)

PDF in bijlage: het versturen van een elektronisch ondertekend PDF-bestand via e-mail, bevestigd per stuk, per factuur

Multi-PDF in bijlagen: het versturen van meerdere elektronisch ondertekende PDF-bestanden als bijlage van een enkele e-mail, u krijgt u facturen per klantnummer en per dag

Klantenzone : het verschaffen van een persoonlijke website waar u uw facturen op kunt ontvangen. U wordt op de hoogte gebracht via e-mail van elke nieuwe factuur die beschikbaar is in uw persoonlijke ruimte.

De facturen worden opgeslagen en zijn voor u gedurende een periode van 10 jaar toegankelijk. 

 

Stuur het aanvraagformulier ingevuld terug naar het opgegeven e-mailadres alsook de optie die uw voorkeur draagt. Voor het verzenden van berichten en het ontvangen van elektronische facturen wordt er aanbevolen om een algemeen adres te gebruiken.

Het invoeren van een papierloze workflow, van bestelling tot betaling, zorgt ervoor dat u de efficiëntie van uw onderneming, de veiligheid en welzijn van het milieu verbetert dankzij uw verantwoordelijkheidsgevoel en burgerzin.

 

2/ Eenvoudig en conform aan de wet betalen.

 

Sinds 1 februari 2014 moeten overschrijvingen en inningen in euro verplicht en conform zijn aan de nieuwe Europese SEPA-regelgeving (Single Euro Payments Area) betreffende betalingen : 

  • Hieronder vindt u het document terug voor het opstarten van deze transacties. 
  • Het mandaat voor Europese SEPA-domiciliëring :