Kies uw land :

Bijgewerkt op 31 maart 2020 

 
Op deze regelmatig bijgewerkte pagina vindt u alle maatregelen van Fiducial Office Solutions.

Levering van uw pakketten binnen 24u-48u overal in Frankrijk

Onze FIDUCIAL Office Solutions-bezorgers zijn aanwezig op het terrein om een levering binnen 24 - 48 uur* te garanderen. Zij zullen alle instructies opvolgen die u zou opleggen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Wij hebben ook maatregelen genomen om u te beschermen :

  • Onze chauffeurs in loondienst beschikken over hydroalcoholische gel.
  • We beperken zo veel mogelijk de contacten tijdens de levering en bieden nu “contactloze” levering aan en zonder handtekening op één plaats.

Te lezen alvorens een bestelling te plaatsen

We raden u ten zeerste aan om onze website www.fos.com te gebruiken om uw bestellingen te plaatsen. Als dit niet mogelijk is, neem dan contact op met uw klantenservice op het gebruikelijke nummer.

  • Telefoonnummer van de persoon die de bestelling in ontvangst neemt
    Geef bij het bestellen op www.fos.com het telefoonnummer op van de persoon die de goederen in ontvangst neemt, door het veld "opmerking" in te vullen bij het bevestigen van de bestelling
  • Een leveringsadres wijzigen of toevoegen
    Als het gewenste leveringsadres niet uw gebruikelijke leveringsadres is, raden we u aan contact op te nemen met uw klantenservice of de wijziging rechtstreeks in uw klantenzone aan te passen op www.fos.com (alleen mogelijk als u een beheerdersaccount hebt). Raadpleeg onze tutorial waarin stap voor stap wordt beschreven hoe u een leveringsadres kunt wijzigen.

Uw klantenservice

We hebben onze verkopers gevraagd om thuis te blijven, maar u kunt hen steeds bereiken, bij voorkeur per e-mail. Uw verzoeken worden dan doorgestuurd naar de bevoegde diensten.

  • We hebben de klantenservice georganiseerd om uw bestellingen en leveringen te kunnen opvolgen. Ook al is het personeelsbestand verminderd, de oproepen, bestellingen en e-mails worden altijd verwerkt. U kunt uw klantenservice bereiken van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur van maandag tot vrijdag
  • Toch raden we u ten zeerste aan om onze website www.fos.com te gebruiken om uw bestellingen te plaatsen.

Beschikbaarheid van uw producten

Gezien deze pandemie moeten we vooral aandacht schenken aan de prioritaire behoeften van onze klanten, zodat ze over de benodigdheden kunnen beschikken die ze nodig hebben om hun activiteiten voort te zetten. Hydroalcoholische gels worden daarom met voorrang aan ziekenhuizen geleverd.